The Sausage Machine

juli 17, 2007

TSM STARRING Hunters Of Doom! A dizzling GUESTPOST by Dieter

Filed under: Uncategorized — janien @ 10:56 pm

         

              hunters-of-doom-banner.png

The Hunters Of Doom Banner, het HOD-logo ontworpen door YODA, één van de ex-members van de clan (source: Dieter De Bakker) 

TSM proudly presents Dieter De Bakker (6 aso 2007-2008) and his brother, leaders of The Hunters Of Doom-clan (HOD),  initiators and administrators of The Hunters Of Doom blog.

As our special TSM-gueststar Dieter himself will present the HOD-clan and their blog

But first: whois? Here he is …

                                     dieter-wetweek-kl-v-jauniaux.jpg   

Op de rij vooraan: Dieter De Bakker tussen Tamara Delen (links) en Sven Wassenaar (rechts, Sven is medeblogbeheerder van TSM) in een auditorium van de Universiteit Antwerpen (Stadscampus) tijdens de Vlaamse Wetenschapsweek, oktober 2006. In die week vervingen we de ‘reguliere’ lessen Nederlands door workshops en colleges op de UA.
Foto: Vincent Jauniaux, fotograaf van de UA. Met speciale dank voor zijn toelating om ze op TSM te publiceren!

Nu volgt tekst en uitleg door clanleider en blogger Dieter De Bakker. Niet alle links zijn zichtbaar geworden in de tekst. Met een muisklik op de titels van de posts en pages in het tekstonderdeel met de beschrijving van de Hunters Of Doom-blog kom je op die blog terecht.

About HOD & MPH

The Hunters Of Doom-blog HOD is de blog van de gelijknamige MPH-clan opgericht tijdens de zomer van 2006. MPH staat voor Metroid Prime Hunters, een sci-fi shooter game voor de Nintendo DS (NDS). Metroid Prime Hunters is het spel dat zich volgens logische chronologie bevindt tussen Metroid Prime en Metroid Prime 2: Echoes. Beide games zijn enkel verkrijgbaar voor Nintendo GameCube. Het leuke aan Metroid Prime Hunters is dat je nu niet alleen met Samus moet spelen, je kunt ook andere Bounty Hunters (Kanden, Spire, Trace, Noxus, Sylux of Weavel) gebruiken. Het spel bevat een single-player modus (een verhaallijn) en 7 verschillende multiplayer modi om met of tegen andere gamers te spelen. De multiplayer modi zijn:

 1. Battle
  à Een gewone Deathmatch waarbij je een bepaald aantal kills moet bereiken vóór de andere spelers.
 2. Survival
  à Elke speler begint met dezelfde hoeveelheid levens. De speler die als laatste overblijft wint.
 3. Bounty (CTF)
  à Capture The Flag, maar dan met een “Octolith” als flag. Je moet proberen zo snel mogelijk bij de “Octolith” te zijn en hem mee te nemen naar het “Drop-point”
 4. Defender (King of the hill)
  à Zoek de Defender-cirkel en ga erin staan. Het is de bedoeling de andere spelers buiten te houden. Zolang je alleen (of met je teamgenoot) in de cirkel staat krijg je punten.
 5. Prime Hunter
  à De speler die als eerste een andere speler doodt, wordt de Prime Hunter! Deze heeft dan tijdelijk speciale capaciteiten (alle speciale vaardigheden van de andere Hunters) … Maar er is natuurlijk en gevaar: de Health-meter van de Prime Hunter loopt snel leeg en kan enkel terug aangevuld worden door anderen te doden. Wanneer de Prime Hunter dood is, heeft degene die hem gedood heeft de Prime Hunter-status.
 6. Capture (CTF met teams)
  à Lijkt op Bounty, maar is altijd met teams. Elk team heeft zijn eigen base en kleur (groen of oranje). Het komt erop aan dat je de “Octolith” van de tegenpartij steelt en hem naar je eigen base brengt. Let op: de “Octolith” van jouw team moet zich nog steeds in jouw base bevinden om een punt te kunnen maken.
 7. Nodes
  à Er bevinden zich een aantal Nodes op het veld. Je scoort een bepaalde hoeveelheid punten per Node die jouw team bezit. Hoe meer Nodes jouw team verovert, hoe sneller maximale puntenaantal bereikt is.

 Al deze modi zijn ook online speelbaar via Nintendo Wi-Fi connection. De meest gespeelde modi zijn Battle en Survival. Wat wel spijtig is, is dat de multiplayer slechts met 4 personen is terwijl er toch wel wat arena’s zijn waar je gemakkelijk met 8 gamers zou kunnen spelen. Net zoals bij andere online games heeft MPH ook véél clans (de Hunters Of Doom is daar slechts één voorbeeld van).  De clan is uiteraard begonnen met de twee ‘leaders’: スョR & W007Y. De eerste echte ‘members’ waren Bobo Jr, Koopk & Luidpute (drie Franstaligen). Zij hebben ons ook vrij snel verlaten en behoren dus bijgevolg tot onze R !0RS (traitors). Vervolgens, ergens op het einde van augustus ‘joinde’ één van onze meest trouwe members: NPV. Geleidelijk volgden ook andere Hunters NPV’s voorbeeld.
Enkele van onze (ex-)members:

<=BOBO=>                                       ex<=Koopak=>                                     ex<=Luidpute=>                                     ex<=Garrett=>
<=Charles=>                                      ex
<=NPV=>
<=GOR
ョム=>

<=
.DG=> (<=リ。わム=>)            ex<=Falken=>
<=
ィん
=>                                ex
<=Pais=>
<=Preston=>
<=
0
N1K=>
<=
キェRE
=>
<=Pimp=> (nu: <=virus=>)
<=Billy=>                                           ex
<=SH007ER=>                                  ex
<=SH007Y=>                                    ex
<=Missile=>                                       ex
<=EVIL=>                                         ex
<=Slayer=>                                        ex
<=Ezpass=>                                       ex
<=DJ=>
<=Nico=>
<=ZOOMER=>
<=Zero=>
<=TF-IHK=>
<=Devil
=>
<=
wnägë=>                                       ex
<=Tyler=>
<=BLÒÓD=>
<=LEVI=>
<=Biolink=>
<=Beatriz=>
<=Nate=>
<=TOXIC=>
<=Br€ad=>
<=DEMON=>
<=BloodyHell=>
 

De meeste clans maken zich herkenbaar met de afkorting in hun nickname. (vbn: NS, CK, FP, LH, HoD, …). Maar wij gebruiken onze pijltjes als herkenningsmiddel! (Da’s veel origineler) vb: <= ???? =>. 

Oorspronkelijk had de clan geen eigen plaatsje op het Internet, maar dankzij de lessen van Mevrouw Benaets over “Blog of Wiki?” kreeg ik (スョR) het idee om via een gratis blog de Hunters Of Doom nog verder uit te breiden. De blog maakt het makkelijker voor mij en mijn broer (W007Y) om onze clan te leiden.

Dankzij de blog is het nu ook mogelijk buiten de game afspraken te maken, medezeggenschap te geven, de leden te motiveren door middel van CLN RNK!NGS (de 10 beste spelers worden op de site vermeld) en bijvoorbeeld ook CLN WRS* te regelen. 

De site is er natuurlijk vooral voor de members, maar iedereen is welkom en iedereen mag een comment plaatsen!

 CLN WRS ” wordt gebruikt om CLN WRS (Clanwars) met andere clans te regelen,What’s MPH? ” bevat filmpjes over MPH, “!The Hunters Of Doom blog! ” was bedoeld als Friendcode Post, maar wordt door iedereen gebruikt om gewoon iets te zeggen, “HOD in 3 languages! ” was bedoeld voor de communicatie tussen de leden van HOD (mag in 3 verschillende talen), maar iedereen gebruikt “!The Hunters Of Doom blog!” daarvoor … Er zijn ook verscheidene Pages: “About…” bevat een beetje HOD History in de 3 talen, “CLN RNK!NGS” (Clan Rankings) is de Top-10 van de beste MPH-gamers van de clan, “DョムR R !0RS” bevat een lijst met alle ex-members én een bijpassende music video, “Friendcode-Page” (hier worden enkel Friendcodes gepost!), “Metroid Movies” (1 grappig filmpje), “Sum 41 L!VE”, “The Press Corpse – Anti-Flag” en “Within Temptation”.   

* CLN WR = de benaming voor een gevecht tussen 2 rivaliserende clans. Het gevecht is meestal 2 tegen 2, maar het kan ook zijn dat er meerdere gevechten gebeuren tegelijkertijd MAAR telkens 2 leden van de ene clan tegen 2 leden van de andere clan. Tijdens CLN WRS mag er absoluut geen gebruik worden gemaakt van AR (Action Replay, een middel om te ‘cheaten’). Indien dit wel gebeurt, verliest de clan die er gebruik van maakte onmiddellijk. 

nintendo-klein.jpg

  

  dietermph580.png

                                         
Extra info: The 7 Bounty Hunters. Op de groepsfoto hieronder wordt dat van links naar rechts: Weavel, Trace, Noxus, Samus, Kanden, Sylux en Spire.                              dietermph-groep.jpg       

 About HOD and MPH … was written by Dieter De Bakker in the summer of July 2007 and posted by TSM (JB) This was the 1st guestpost on TSM. Thank you, Dieter!  Good luck with your clan and blog from TSM!

 

Advertenties

1 reactie »

 1. […] Dieter De Bakker, gastschrijver op TSM over zijn Hunters Of Doom: het kunstwerk van Cheri Samba Le 11 Septembre 2001, acryl en glitter op […]

  Pingback door Vanaf vandaag woensdag nooit meer alleen (zonder commentaar) « The Sausage Machine — juli 21, 2007 @ 3:31 pm | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: