The Sausage Machine

september 1, 2007

Leermeesters aller (lage) landen … ALTIJD WELKOM in het nieuwe schooljaar op TSM!

Filed under: Uncategorized — janien @ 8:13 am

De snaren stemmen, de kelen schrapen, … ook TSM is bezig met het nieuwe schooljaar op muziek te zetten. In afwachting van Boudewijn De Groot die de Lage Landen vol emoties bezingt, ff opwarmen met boeken uit de Library van Mr. Bean … voor lachplooitjes die gelukkig maken. Voor diegenen die Bean leuk vinden, tenminste. En voor de anderen? Suggesties altijd welkom, TSM leeft meer en liever dankzij U! Draag bij aan onze geestelijke gezondheid, het onderwijspessimisme tiert immers welig en taai. Nauwelijks uit te roeien? HELP TSM, if you can! 

  • BrandNieuws! Dit is pas NIEUWS: dat de taalkoespotters Tom en Esther onze wiki Het Scriptorium vrijwillig willen ondersteunen! Fantastisch, toch: twee studenten taal en letterkunde van de K.U. Leuven die ons bij zakelijk schrijven willen ondersteunen met raad en daad!! BLIJ WELKOM aan de nieuwe jonge leermeesters van TSM!!

Hoe een taalkoe er uit ziet? Zie de authentieke taalkoe by Nina Cleiren op de taalblog van Tom op http://taalkoeien.wordpress.com

  • Wie we als Eerste Golden Member in de wiki Het Scriptorium en als één van de eerste grote leermeesters van The Sausage Machine zeker erkentelijk willen blijven voor zijn lidmaatschap van het eerste uur, is Wilfred Rubens uit Nederland, expert in technology enhanced learning, die zeer recent een post over de kracht en zwakte van een wiki heeft gepubliceerd.
  • En als ik het hier toch even over blij nieuws i.v.m. onze wiki’s heb, gaan mijn gedachten automatisch ook naar TSM-leermeester Elke Das  eveneens uit Nederland, gespecialiseerde blogger en ervaren wiki-beheerder. Een lichtend voorbeeld voor TSM!
  • Wie op TSM W.R. en E.D. zegt, moet zeker ook M.v.d.B. en W.M. noemen om het klaverblad van onze web 2.0-leermeesters vol te maken: alle eer aan Margreet van den Berg, adviseur ICT en onderwijs uit Nederland, een expert op het gebied van (serious) gaming die zich ook bezig houdt met de community Games2Learn voor wie ze ook een wiki beheert.
  • Whois W.M.? Wie kent Willy Vermaelen niet, onze man van ICTwereld in Vlaanderen, all round succesvol webmaster en blogger, screencaster, eXe-leer-der en zoveel meer op ict-gebied! Ook bij hem is het snel en aangenaam en veel leren. Geheel gratis, zoals bij de andere leermeesters, dankzij hun vrijgevigheid en gastvrijheid in open kennisdelen via web 2.0! 24 uur op 24, gul, authentiek, actueel, high quality, gepersonaliseerd, vriendendienst, met liefde voor het vak, de zaak en de mensen. Beautiful learning by connecting and sharing and experimenting! Toch!?

Vraagje @ directeur-generaal van het Katholiek Onderwijs in Vlaanderen

Wie biedt meer … , mevrouw Mieke Van Hecke? ?  Of is er misschien een diversiteitsprobleem

@ Leermeesters aller (lage) landen: THANKX to all of you in Flanders and The Netherlands and Scotland and Germany and Switzerland and the US and the Global Village!

 vlnl.gif

🙂

Bronnen Afbeelding en actua statement

Advertenties

1 reactie »

  1. […] van wat we Nieuw Leren zouden kunnen noemen. Wat bloggers doen all over the world, daar leren we beter en sneller van. Kennis en nieuws delen, om dat alleen maar even te noemen. Just in Time, […]

    Pingback door Over de waarheid in verslaggeving en het verschil tussen oude en nieuwe media. De Blogoloog aan 5 so en de rest van de wereld « The Sausage Machine — december 12, 2009 @ 5:33 pm | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: