The Sausage Machine

oktober 31, 2007

Het multimediale profiel van de Boekenbeurs 2007 en je literactuamap 0708

Filed under: Uncategorized — janien @ 9:31 am

lepofo-voorblad-pencil.png 

 Sven Wassenaar van TSM: uit coverontwerp Leesportfolio 0607 (miniatuurweergave)

Boekenbeurstijd in Vlaanderen! In Italië liep eerder dit jaar al Bologna Children’s Book Fair, in China de Beijing International Book Fair, in het Zuiderpershuis te Antwerpen was er Het Andere Boek, in Frankfurt de Buchmesse, … en vandaag opent de 71e Boekenbeurs in Antwerp Expo.

boenbeurs07.jpg

 Foto www.boekenbeurs.be

  • Boekenbeurs 2007 multimediaal met boekenbeurs-tv en -webradio

Op de hoogte blijven door boeken-verdieping? En nog meer…  dan boekenspek voor je leesbek? Nog meer prettige prikkelingen voor lichaam en geest? Nog een weg naar het geluk, het onderwijs, naar spanning, politiek, wetenschap, schoonheid, plezier, gezondheid, … Boekenbeurs 2007 gaat online met BoekenbeursTV en Radio Olympique! Tja, beetje onderneming moét wel multimediaal gaan om ‘present’ te zijn. ‘Ohne multimedia läuft nichts (mehr)’! (TSM speelt met woorden in een citaat van Frans Roggen van in de tijd van toen: toen ‘de mediatisering van de literatuur’ nog een fenomeen was.) 

  • Nog meer… boekenbeurs op radio en tv in twee tips

Natuurlijk zijn er ook nog de live-uitzendingen, zoals naar jaarlijkse gewoonte: van Radio1, Radio2, Klara, Donna, StuBru, vanuit de VRT-opnamestudio op de boekenbeurs.

Voor wie de boekenbeursvloer te klein of te druk bezet is: er is nog het programma Dag Boek op Canvas dat elke dag tot 11 november 2007 om 20.45 uur na Terzake een spraakmakende persoonlijkheid met “een warm hart voor boeken” aan het woord laat. Programma inclusief wedstrijd: je kunt elke dag het besproken boek winnen!

En meer! Lees even mee op TV-Visie (vetjes van TSM):

Op de Canvas-website is trouwens nog veel meer te beleven. Alle uitzendingen van Dag Boek zijn te (her-)bekijken op canvas.be. Wie de volledige gesprekken met de gastlezers wil zien, extra leestips wil horen of op zoek is naar een biografie van de auteur komt aan zijn trekken via het verrijkte on line aanbod rond Dag Boek. Verder worden de twaalf besproken boeken gekoppeld aan verwante tv- en radiofragmenten uit het rijke VRT-archief.

  •  @ 5 & 6 so

Nooit eerder: ZOVEEL boeken binnen hand-en-hoofdbereik! Nog meer boekennieuws volgens jou? Vul aan in je literactuamap… 

sven-foto07.png 

Foto JB Sven Wassenaar Mondeling examen Nederlands juni 2007

Veel kijk-, luister-, lees-, blader-, knip-en-plak-, struin-, surf-, kies-en-keur-, sorteer-, leer-, kuier-, filmplezier!

Svens gehele leesportfolio (inclusief de literactuamap) bestaat in drie presentatievormen: in een papieren versie en tweemaal in 2.0-versie: op zijn blog en zijn hub!

WAW! WAW! WAW!

Getekend: een gelukkige leraar

Advertenties

2 reacties »

  1. […] over zijn specialiteit multimedia. TSM kan gewoon niet zonder hem! Bedankt voor je engagement, Sven, je grote interesse voor computers, je mooi afgewerkte schoolwerk. Parels van design […]

    Pingback door De poëtische taal van de nieuwe layers in de Web Trend Map v3.0 « The Sausage Machine — januari 15, 2008 @ 11:42 am | Beantwoorden

  2. […] me niet voorstellen. De Boekenbeurs zonder blogs ook al niet, sinds ze twee jaar geleden resoluut multimediaal […]

    Pingback door JA! Over de Boekenbeurs. En over het verstandshuwelijk tussen boek en blog « The Sausage Machine — november 1, 2009 @ 8:34 pm | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: