The Sausage Machine

oktober 6, 2008

05/10 staking? Volgde je de GvA-middelbare school? Heb je naar …

… de compilatie van de Simpsons-intro’s op GvA-TV gekeken? Met de klas of thuis?

U hebt het juist: GvA wilde u en uw kinderen op maandag 5 oktober, nationale stakingsdag in België, wel entertainen. Je bent immers een populaire of massakrant of je bent het niet.

GvA.be vervangt vandaag jouw juf en meester! Op de GvA-middelbare school kan je toffe spelletjes spelen, quizzen, kruiswoordraadsels maken, filmpjes kijken en nog meer leuke dingen.

 

Zoals gezien: volgens Gazet van Antwerpen viel ook de school die dag onder ‘entertainment‘. Waarmee ik niet wil beweren dat The Simpsons niet ongelooflijk leerrijk zouden zijn of dat een kennisproef in een filmquiz waardeloos zou zijn of “alles over games lezen” in de gamesrubriek niet verrassend informatief zou kunnen zijn en eens een ‘andere’ leesvaardigheidsoefening.

Trouwens, over games gesproken … Geen krantenbericht of -review haalt het bij de blogartikels van game-expert Margreet van den Berg een van mijn eerste leermeesters en inspiratoren. Zij kent alles van educatieve games en weet alles over het inzetten van games in het onderwijs en over media-educatie in het algemeen.

Maandag 5 oktober … eerste maandag van de maand! Eens kijken of Mieke Totté – aka missMieke en co-auteur in The Sausage Machine met haar maandelijkse Piece of Blog – gestaakt heeft. Wedden van niet?! Wedden dat ze het over Stephen King heeft!?

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: