The Sausage Machine

januari 12, 2009

Fotograaf Jorden Hellemans op pelgrimstocht: Walking 2 Santiago 4 Cambodja

jorden-hellemansOp mijn taalpost verraste mijn oud-leerling, de ondernemende fotograaf Jorden Hellemans me met heel goed nieuws dat ik heel graag en niet zonder trots doorgeef: een boodschap van ingetogenheid en verbondenheid met de wereld, van goedheid, vrede en schoonheid in deze oorlogstijd. Het is meteen de tweede solidariteitsoproep op TSM of noem het een tweede Blog Action Day tegen armoede. Jordens rekeningnummer voor steunkaarten staat op de banner van zijn projectblog Walking 2 Santiago 4 Cambodja: 035-2384137-15.

jordensantknip

Als fotograaf zal ik in april 2009 een voettocht ondernemen van zo’n 2 500 km naar het bedevaartsoord Santiago de Compostela om over deze mystieke route een fotoreportage te maken, maar dat niet alleen, ik stap ook ten voordele van een goed doel, met name: vzw Kinderen van Cambodja.

Elke km van de tocht wordt te koop aangeboden aan 5 euro per stuk en als koper van zo’n steunkaart zal je een uitnodiging ontvangen voor de fototentoonstelling die zal worden gehouden met de beelden die ik onderweg heb gemaakt. […]

Er is voor dit project, dat de naam Walking 2 Santiago 4 Cambodja draagt, een blog opgericht waar ik tijdens mijn reis geregeld iets zal op proberen te posten: http://jordentosantiago.wordpress.com Nu vind je er voorlopig info over het project en de stand van zaken ivm de kaartenverkoop.

Bekijk ook zeker eens het promotiefilmpje: http://jordenfotografie.be/themovie.html

Meer info over het goede doel vind je op: http://www.cambodja.org

Jorden Hellemans in een reactie op TSM.

Jorden Hellemans’ adressen: http://jordenfotografie.be, http://jordentosantiago.wordpress.com, info@jordenfotografie.be, http://jordenhp.wordpress.com.

Heel veel geluk, Jorden!

 

Advertenties

4 reacties »

 1. SUPER BEDANKT OM DIT OP UW BLOG TE POSTEN! ! !

  groetjes
  Jorden

  Reactie door jordenh — januari 12, 2009 @ 4:07 pm | Beantwoorden

 2. Altijd welkom, Jorden! Heel graag gedaan. Zoals gezegd: ik wil jou zo goed mogelijk steunen en je ‘volgen’ op je pelgrimstocht. En natuurlijk ook graag naar je tentoonstelling komen.

  Nog eens: veel succes!
  Groetjes
  janien

  Reactie door janien — januari 13, 2009 @ 8:57 am | Beantwoorden

 3. Terwijl de meesten van ons gevangen zitten in een “druk-druk-druk” leventje om “la petite famille” vooruit te helpen en af en toe wat te genieten zijn er toch anderen die net als Jorden zich inzetten voor een veel grootser project.. en dat dan combineren met zin voor fotografische schoonheid en voor avontuur.. ja, dat maakt het leven nog mooier en het geloof in de kracht van de jeugd nog sterker. Ga ervoor Jorden en ga en ga en ga.. 🙂 en geniet!
  J. Masson

  Reactie door jacqueline masson — januari 15, 2009 @ 7:41 pm | Beantwoorden

 4. […] (zijn camino) vanuit Merksem-Antwerpen naar het wereldberoemde pelgrimsoord Santiago de Compostela. Yes, he did it! Op 19 juli 2009 is hij in Santiago aangekomen. Verslag deed hij op zijn blog onder het motto van […]

  Pingback door Yes, Jorden Hellemans did Merksem 2 Santiago! « The Sausage Machine — augustus 9, 2009 @ 6:07 pm | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: