The Sausage Machine

juli 22, 2009

Sur le pont d’Avignon … Les bloggeurs font comme ça

KarinAvignon09

 

 

Vakantiefoto (door mij verkleind) van Karin Winters enkele uren geleden sur le pont d’Avignon … Haar commentaar via Mobypicture op Twitter: welwarm dansen 35 graden!

Er zijn (edu)bloggers zoals Margreet, Jeroen en Ewan die een blogpauze inlassen als ze met vakantie zijn, en er zijn er zoals Willem, Jean Philip en Karin die hoog in de bergen of als God in Frankrijk blijven doorbloggen. Time flies … ziet Cindy die zomerweken maar krimpen … Voor Willy is er een herstelperiode aangebroken (goede beterschap!), en Aïda verzucht:

het is zomer en komkommertijd en we zijn allemaal blij en vrolijk. We twitteren en we twetteren,  we followen en we feeden, we facebooken (not) en we mugshotten

FestivalAvignon09 Dat litbloggertje in mij dringt zich warempel ook op een kwakkelzomerdag op: wie Avignon zegt, zegt theaterstad. Op het Festival d’Avignon was er vandaag de persconferentie met regisseurs Johan Simons (toneel) en Paul Koek (muziek) over Casimir et Caroline (Kasimir en Karoline) dat op 23 juli op de Cour d’honneur in première gaat. Op de Franstalige video van de persconferentie antwoorden Johan Simons en Paul Koek in het Nederlands op vragen in het Frans over dit muziektheaterstuk, een liefdesdrama, van Ödon von Horvath.

Mochten de thuisblijvers zich vervelen, er valt altijd nog wel wat te leren

 Bonnes vacances, @ Karin et les autres bloggeuses et bloggeurs!

Advertentie

2 reacties »

 1. Jammer dat ik alweer terug moest, de koekoeksklokken van het Zwarte Woud, de Pont van Avignon en ja het festival daar overal theater, Sisteron, de Saone bij avond…alles (behalve de buitjes) was een waar gedicht…jammer dat Simon daar niets meer van kan schrijven. Op naar weer een jaar foto’s terugkijken

  Reactie door Karin Winters — juli 26, 2009 @ 8:54 pm | Beantwoorden

  • @Karin
   Je kunt er maar met volle teugen van genoten hebben! “Time flies … “, citeerde ik Cindy (Smetty) al. Gelukkig heb je foto’s die gelukkig maken.

   Ja, jammer dat Simon … ik heb nog altijd niet over hem kunnen bloggen. Simon-eresaluut coming soon …

   Reactie door janien — juli 27, 2009 @ 6:04 pm | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: