The Sausage Machine

oktober 6, 2009

De tijd is rijp voor Humo’s Gouden Aap

HumoGouden-Aap09  Het is Al Goud Wat Blinkt in de Schatkamer van de Literatuur. Na de Gouden Uil, de Jonge Gouden Uil, het Gouden Uilskuiken, de Gouden Griffel, en die andere Inktaap (nowadays ook op Facebook – die Aap kon op die wereldbol toch niet achterblijven), is er Humo’s Gouden Aap. Een (w)aardige mutant. Voor user generated poetry: van u, jou en mij, al beroemd of iets minder.

Word dus snel dichter! Wie? Waarover? Hoeveel? Hoe? Wanneer? Wat valt er te winnen? Daar: de Tijd Is Rijp voor jonger dan 30. Humo belooft eeuwige roem als klap op de prijzenpot met minilaptop en de verfilming van je gedicht door Wim Helsen, onlangs nog zelf bekroond in Nederland.

UPDATE 7 oktober 2009

Ondertussen … Op The Wild Site beschuldigen reageerders de Gouden Aap van leeftijdsdiscriminatie. Dichters van boven de 30 voelen zich uitgesloten. Meevoelend reageerde ik op mijn beurt:

[…] Een ondergrens is niet gegeven. Waarom toch, Humo, vallen ouderen uit de (bananen)boot?! Misschien moesten we een tegenwedstrijd organiseren?! Bij dezen roep ik alle 30-plussers op om hun gedichten in The Sausage Machine te posten in de commentruimte van de Gouden Aap [alhier]! Ik heb wel geen prijzenpot … aiai.

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: