The Sausage Machine

juli 21, 2010

The Digital Revolution. Digitaal is het nieuwe normaal

Filed under: Uncategorized — janien @ 4:20 pm
Tags: , , ,

The Digital Revolution 2000-2010 by the Numbers. Cijfers voor de US. Nieuws via George Siemens die naar Newsweek verwijst: By the Numbers: How the Digital Revolution Changed Our World. Alhier een stukje van het overzicht in Newsweek. De cijfers voor Daily Newspapers, CD Sales Revenue, iTunes Downloads ontbreken in mijn screenshot. Ziedaar: de volledige lijst.

Inderdaad, bevestiging van wat je al wel kon weten: some old-media favorites fared surprisingly well … , zie de stijging van het aantal boekpublicaties. In de US welteverstaan. Maar ik #durfteveronderstellen dat het overzicht boven geëxtrapoleerd kan worden naar Europa.

   Update 22-07-2010. Wat #durfdeikgisterennogteveronderstellen? Coming soon! Het antwoord van Peter Hinssen, internetpionier in België en Europa: The New Normal. Digitaal is het nieuwe normaal. Ondertitel: De revolutie is begonnen. MAAR. Dat we nog maar in de helft van de revolutie zitten. Die uitspraak alleen al in de promo van zijn uitgever doet een waarschuwende vinger verwachten. Een verhaal met een moraal dus. De pionier, de kenner waakt en waarschuwt voor de toekomst. En de modale gebruiker? Die beschikt.

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: