The Sausage Machine

september 25, 2010

Coming soon! Eerste politieke thriller over de Lange Wapper

  De Lange Wapper en de dode vrouw: waarachtig een titel die niet om zijn thrillergehalte liegt! Hubert Van Lier (geen onbekende in The Sausage Machine) en Roger Rennenberg schreven de eerste politieke thriller over de legendarische net weggezonken Lange Wapperbrug in Antwerpen. Met tal van BV’s in een intrigante of intrigerende romanrol! Actievoerder Ademloos Wim van Hees, die met zijn echte naam in het verhaal figureert, stelt het spannende boek voor. Begin oktober 2010 ligt het in de winkels! Wie wil dit nu niet lezen!

Al mijn romans hangen aan aan kapstok van waar gebeurde feiten. (Hubert Van Lier op Crimezone.nl)

«We hebben ons wat zorgen gemaakt», zeggen Hubert Van Lier en Roger Rennenberg. «In de periode net na de volksraadpleging werd het almaar stiller rond de Oosterweelverbinding. ‘Straks, als ons boek klaar is, is er niemand nog geïnteresseerd’, zegden we. Gelukkig is de discussie nu weer losgebarsten. Ons boek komt net op tijd.»

«Het is geen pamflet», zegt Rennenberg. «Geen politieke afrekening. Wel een politieke thriller waarin fictieve figuren optreden. Tijdens het schrijven merkten we dat we ons engagement en onze verontwaardiging over de gang van zaken niet konden wegsteken. In die zin is het wel een aanklacht tegen de manier waarop politici, betonboeren en belanghebbenden met dit dossier zijn omgegaan.»
(Laatste twee groene alinea’s: Hubert Van Lier en Roger Rennenberg in een interview door Filip Marsboom in HLN van 14-09-2010.)

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: