The Sausage Machine

Welkom bij project07, de TSM-wiki voor creatief lees- en schrijfwerk!

project07 of reading+writingArt07 is de pas geopende, nog onbewoonde wiki voor creatieve boekverwerkingen of leeskunst of noem het iets breder creatief lees- en schrijfwerk… lees (iets) meer op project07.wikispaces.com. Iedereen is hartelijk welkom om mee te denken, te zoeken, te schrijven, te vertellen, te plannen, te creëren … in deze publieke ruimte!

Waar de schrijfwiki Het Scriptorium een open huis is, waar je na aanbellen binnen mag, staan in project07 de deuren en vensters altijd open. Het is een actiefhuis voor allen: spring eens binnen, mannen en vrouwen, meisjes en jongens, en denk mee! 5&6 so zullen proberen het ‘kunstenaarsatelier’ wel mee bewoonbaar te houden en waken mee over veiligheid, warmte, gastvrijheid, gezellige werkomstandigheden … Ze wekken mee de energie op om goed te kunnen denken, heftig te kunnen samenwerken en rustig en lustig te kunnen creëren: alles centreert zich rond schrijvers en hun boeken! Het gaat om reading and writing art!

In september 2007 wordt project07 ‘aangestoken’ met hopelijk veel leeslust, glinsterend leesvuur en schrijfpassie … Het is naast Het Scriptorium voor zakelijk schrijven de tweede wiki van de leerblog The Sausage Machine: drie virtuele klaslokalen of drie digitale leer- en werkplekken voor 5 en 6 so en wie maar mee wil doen!

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: