The Sausage Machine

oktober 10, 2009

Good-bye Twitter! Over al dan niet twitterende tieners en de Twitter-rap-video van Miley Cyrus

Goede redenen om de netwerksite Twitter niet te gebruiken. Volgens Miley Cyrus (17).

Of tieners nu twitteren of niet, de wereld zal het geweten hebben. Het stoomt/stoomde weer meer dan normaal op Twitter en Youtube: allen daarheen dus, de serieuze nieuwsmedia op kop, gevolgd door de ‘lichte’. Zal een tiener erin slagen om Twitter te breken?? Wat/wie was eerst: de kip, het ei, de rap, het getweet (#Miley #comebackmiley) en geblog over het gedeletete twitteraccount van de zingende en acterende Amerikaanse tiener Miley Cyrus?

Ach. Zonder virals geen leven in de brouwerij of de zoo, toch. Aha. De tijd is/was rijp voor de antitwitterrap. Go, Viral, Go. America, America. En toch. Het getweet kruipt waar het niet gaan kan. Mr. President Barack Obama staat op dit eigenste moment hoger in de rankings: zijn Nobel Peace Prize gaat op Twitter vuriger over de tongen dan Mileys rap

Miley @ Fans. Waarom ze dus niet meer twittert? (Nochtans had ze wel zo’n 2 miljoen volgers op Twitter.) . Ze heeft haar account niet gedeletet omdat haar vrienden het haar gezegd hadden. Ze heeft het voor zichzelf gedaan, ze wilde niet langer van moment tot moment geleefd worden. Te weinig tijd, gewoon. ‘Voor de mensen’ had ze eigenlijk gekozen, maar zo werkte het niet. Bovendien, ze wil haar privacy terug. Ze is het beu dat de media haar tweets oppikken, een al te gemakkelijke manier om aan nieuws te komen over haar.

Tja, wie Twitter nu nog niet kent … en de oorlog van de (traditionele) nieuwsmedia om publiek. Zonder publiek geen leven.

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: